Szolgálati lakás fejlesztése Nagyfüged községben

Magyar Falu Program nyertes pályázatok

Kedvezményezett neve: Nagyfüged Községi Önkormányzat
Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Szolgálati lakás és orvosi szolgálati lakás felújítása, fejlesztése – 2022 (MFP-SZLOSZL/2022)
Projekt címe (azonosító száma): Szolgálati lakás fejlesztése Nagyfüged községben az MFP-SZLOSZL/2022 pályázat keretében (3347655276)
Szerződött támogatás összege: 7. 090. 670.,- Ft
Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Nagyfüged Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése” alprogramjának keretében a Nagyfüged, Kossuth Lajos út 11. szám alatt található szolgálati lakás pályázati támogatásból megkezdett felújítását szeretné folytatni. A fejlesztéssel érintett épület a község központjában található földszintes lakás, mely ingatlan az önkormányzat tulajdonát képezi. Jelen pályázat keretében a szolgálati lakás külső homlokzatát és lábazatát szeretnék felújítani. A régi homlokzati és lábazati vakolatot kijavítják, majd a javítások után a hőszigetelési munka és a nemesvakolat felhordása valósul meg a felújítás során. A fejlesztés kiegészíti a Magyar Falu Program 2019. évi „Szolgálati lakás” alprogramjában elnyert támogatásból megvalósult fejlesztést, ami a szolgálati lakás tetőszerkezetének felújítását, tetőfedésének cseréjét foglalta magában. A projekt összhangban áll a Magyar Falu Program és jelen pályázati kiírás célrendszerével, a tervezett felújítások eredményeként az épület alkalmassá válik a közfeladatot ellátó személy megfelelő lakhatási körülményeinek biztosítására.

 A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2023.12.31.